Părul împletit, din nou în tendinţe!

Home

Fie că îl ai scurt sau lung, părul aranjat într-o împletitură lejeră va arăta întotdeauna deosebit. Da, părul împletit a revenit în tendinţe, sub altfe forme, moduri de a avea cosiţele împletite, astăzi, exprimă ca şi altădata feminitatea, oferindu-ne nouă femeilor un aer boem.

49297_1_1379672776

Astăzi, părul a devenit o armă a frumuseţii prin felurile în care poate fi aranjat, fie drept sau cu bucle, fie scurt sau lung, cu dreton sau carare, lasat pe spate sau împletit. Împletitura, a fost adoptată încă din cele mai vechi timpuri, de doamnele mari de la casele regale, regine sau prinţese. Pentru că este un mod elegant de a aranja părul, împletitura îţi oferă un aer de fineţe şi eleganţă. Este uşor de obţinut orice fel de împletitura cu puţină îndemânare, iar acum avem la îndemână tutorale care ne fac mai accesibilă obţinerea unui look care te va scoate din mulţime.

impletiti13

Părul împletit a  fost, cu siguranţă, creat pentru a oferi un look feminin şi natural, care poate si urtat la orice fel de eveniment, în orice moment al zilei. Coada împletită într-o parte sau coada de pe;te sunt cele două împletituri demne de admiraţie, întrucât scot în evidenţă calităţile feminine ale oricărei doamne sau domnişoare.

Unul dintre trendurile dominante în acest sezon, revine cu noi tendinţe, atât pentru părul scurt cât şi pentru părul lung, pentru orice fel de ocazie, care nu-ţi va crea nicio problemă pe parcursul întregii zile.

91ac518b127535278d136a1bda7fcd34

Am realizat că părul împletit este extrem de versatil, putând fi purtat şi accesorizat cu fundiţe sau flori în funcţie de ţinută. Subtil sau extravagant, există numeroase modele de împletituri din care te poti inspira. Şi nu trebuie să ai păr lung sau des pentru a purta aceste capodopere pe post de accesoriu, pentru că poţi trişa aplicând câteva extensii de păr care devin invizibile în frumoasele tale coafuri cu păr împletit.

Avantajul părului împletit este acela că poate fi creat pe toate texturile de păr. Astfel, poţi să-ţi împleteşti cozi fie că ai părul drept sau creţ, va fi la fel de fabulos. Părul împletit este în tendinţe în acest an aşa că te poţi juca cu volumul părului, îţi poti crea coafuri rebele, insipându-te. Chiar dacă eşti tunsă în scări şi din coadă împletită vor ieşi fire rebele, nu te îngrijora fiindcă vei căpăta un aspect tineresc.

coada_de_peste_red

Părul împletit este o soluţie la modă pe care-l poţi asorta cu uşurinţă la orice ţinută sau eveniment. Poţi încearca o împletitură de ocazie pentru părul lung şi mediu şi bucură-te de un look de invidiat la evenimentul la care vrei să participi! Este o coafură simplă, dar de efect, pe care o poţi purta fie la un banchet, fie la alte ocazii speciale. Această coafură împletită este una dintre cele mai elegante, moderne şi noi coafuri în tendinţele anului 2015, pe care te încurajez să o porţi, indiferent daca vei participa la un eveniment pretenţios sau la ceva mai casual, cum este un banchet. Aceasta este una dintre coafurile perfecte pentru părul ondulat, fie lung, fie mediu şi te va face remarcată, oriunde te decizi să o porţi. O coafură cu bucle lejere şi păr împletit, perfectă pentru a te face să te simţi ca o diva!

e90017f5249871c412375e954abfe817

Dacă îţi place să ai părul împletit, de ce să nu încerci şi o coafură cu împletitură pentru ocazii deosebite? Îţi propun această coafură, perfectă atat pentru fiecare zi, cât şi pentru evenimente mai speciale. Este o coafura elegantă, potrivită pentru părul lung, dar şi pentru cel mediu şi este o coafură modernă, care îţi va scoate în evidenţă frumuseţea părului. Încearcă această împletitură, căci se află printre cele mai căutate şi noi coafuri ale sezonului şi, cu siguranţă, vei atrage toate privirile asupra ta dacă vei alege să o porţi la un eveniment.

e12d246d172cb6e86f49eb66d678a08d

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s