Vopsim părul în mod natural!

Trucuri de îngrijire

De curând am renunţat la vopsirea părului cu vopselele din comerţ sau vopsirea părului în saloane, pentru că părul meu a început să devină subţire şi foare sensibil la tot ce vine în contact cu el am observat o schimbare semnificativă. Am urmat sfaturi de îngrijire, am aplicat tratamente naturale pentru strălucire, dar tot nu arată aşa cum mi-l doresc eu, ca culoarea care o are să radieze, de frumuseţe dar şi de sănătate.

1402730286924240e6

În urma unor căutări îndelungate am găsit soluţia pentru părul meu ca să arate exact ca în revistele de frumuseţe.

Colorant 100% natural şi vegetal, perfect pentru părul meu, vopseaua hena a adus cu adevîrat o schimbare asupra podoabei mele capilare.

Încă din cele mai vechi timpuri, vopseaua naturală henna a fost folosită de către femei pentru a colora în tonalităţi de roşcat părul, barba, sprâncelene, unghiile, de asemenea flosita pentru tatuarea mâinilor. Ei bine, în cazul meu, vopseaua hena a fost cea care m-a ajutat să dau un plus de culoare şi strălucire părului prin cromatica speciala, dar a funcţionat şi ca un tratament pentru păr, înlăturând grăsimea, veşnica mea problemă, oferindu-i părului volum şi un aspect sănătos.

reactie-alergica-vopsea

Am folosit vopseaua naturală henna şi nu am regretat nicun minut. Am obţinut o culoare strălucitoare, părul  a obţinut reflexe puternice roşcate, pentru că aceasta a fost culoare cu care am început să experimentez vopseaua naturală henna şi a ajuns în final să arate mult mai sănătos.

O să găsiţi în comerţ vopseaua henna, sub formă de pulbere verde. Atunci cand pregătiţi vopseaua, culoarea din recipient poate varia în funcţie de zona de unde este cumpărată dar şi cât de proaspătă este. Este extrem de important să foloseşti henna pură, adică pe eticheta produsului trebuie să fie indicat 100% lawsonia inermis, ceea ce înseamnă că nu sunt adăugaţi alţi pigmenţi chimici.

tendinte-culori-par-toamna-iarna-20

O dată ce am vopsit părul cu henna, am observat o schimbare imediată la părul meu, acţionând delicat cu acesta. A căpătat un aspect sănătos, puternic şi plin de volum, iar despre culoare nici nu vorbesc, este una superbă, naturală, iar refexiile la lumină sunt de admirat.

Cee ce este de reţinut înainte de a te vopsi cu henna şi foarte important, mai ales dacă nu ai mai facut-o înainte şi ai avut părul vopsit cu vpsea chimică, trebuie să aştepţi măcar  2-3 luni, făcând o pauză pentru părul tău iar dacă vrei să te întorci la vopseaua chimică de la henna, atunci trebuie să aştepţi minim 6 luni.

Vopseaua henna este obţinută din plante, aşadar acţionează blând cu părul tău, conferindu-i un aspect natural.

t_14_2222222

Cum mi-am vopsit eu părul cu Henna!

Tot de ce ai nevoie e 100 gr. de henna naturala, 300 ml de apă ferbinte concentrată cu infuzie de ceai pentru a obţine o culoare mai intensă, iar pentru altfel de reflexe, mai deschise poţi adăuga câteva linguri de suc de lămâie. Iar pentru a face compoziţia de henna să fie mai uşor de întins pe păr, poţi adăuga 2 linguri de iaurt gras. Pentru preparare şi folosire găsiţi instrucţiunile de utilizare pe pachet.

9f725e_bdf2bc939be11dbf3280276169c18842.jpg_srz_1152_768_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz-594x396

Henna acţionează  de fiecare dată ca o mască pentru părul tău, elimină mătreaţa şi efectul de îngrăşare rapidă a părului. Întăreşte părul şi măreşte volumul acestuia dar îi redă şi o culoare deosebit de naturală, plină de strălucire.

Fii diferită, ieşi din tipare!

Un gând despre &8222;Vopsim părul în mod natural!&8221;

Lasă un comentariu