Grijă pentru părul blond!

Trucuri de îngrijire

Blondul îţi pune în valoare frumuseţea!

Părul blond reflectă lumină și atrage întotdeauna privirile, de aceea nu mai este considerată doar o culoare, ci un stil de viață blondă unul deosebit, dar care are nevoie de o îngrijire specială şi atenţie în fiecare zi.

Dacă ai trăsături fine, indiferent de culoarea ochilor pe care îi ai, fie albaștri, verzi sau căprui deschis, blondul te va pune în valoare. Blondul este potrivit pentru orice fel de ten, mai puțin cel rozaliu. Însă dacă ai pielea mai închisă la culoare, te sfătuiesc sa nu optezi pentru un blond platinat, alege un blond mai închis, de preferat un blond caramel.

Pentru a obține blondul pe care ți-l dorești, trebuie să ții neapărat cont de nuanța părului tău, de structura acestuia și de ce experimente a avut parte înainte.

Sunt o fană a părului blond, fiind șatenă natural am recurs la blond cenușiu-argintiu, prin vopsiri treptate, cu toate că mi-a deschis părul foarte greu. De ce am recurs la acest procedeu? Pentru că numai aşa am reuşit să mă feresc de blondul pui sau nuanţele de blond-galben. Fii atenta atunci când îţi alegi nuanţa de blond pentru părul tău, care urmează să fie vopsit. Eu am recurs la o nuanţă cât se poate de naturală, iar pentru aceasta am dat părului o nuanţă de patru ori mai deschisă decât nuanţa naturală.

Nu am recurs niciodată la decolorare, întotdeauna am avut răbdare, pentru că îmi cunosc părul şi a reacţionat chiar de la prima vopsire, astfel încât l-am vopsit de fiecare dată cu o nuanţă mai deschisă decât precedenta. Am evitat întotdeauna să folosesc placa de păr după ce am vopsit părul! De ce? Pentru a-l proteja şi a-i da posibilitatea să îi refac structura, prin hidratare completă, utilizând măşti, uleiuri naturale, creme sau tratamente special, găsite chiar la tine în casă.

6e12905a24fd5878a3a64f166e3d035f

Cum reuşesc să îmi păstrez culoarea blondă pe păr? Chiar dacă este greu de crezut, eu o fac cu multă răbdare şi îndemânare. Încerc să nu îmi spăl părul după ce l-am vopsit, cel puţin 24 de ore, aşa îi dau timp culorii să se fixeze şi aşa o ajută să dureze mai mult timp. Atunci cand este vară, părul este predispus la deteriorare şi încerc de fiecare dată când ies din casă să acoper părul cu o eşarfă sau cu o pălărie. La fiecare şamponare, adaug câteva picături de lămâie pentru a păstra culoarea blondă vie şi sănătoasă.

0eeefc8dba9f1d2629affd3e4f0dd4dc

Pentru toate blondele, recomandarea mea este să aveţi grijă de această culoare luminoasă, care vă scoate în evidenţă frumuseţea şi vă face să fiţi deosebite.

Reclame

Un gând despre &8222;Grijă pentru părul blond!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s