Vara aceasta ai grijă de părul tău!

Home

Am pregatit pentru tine şi pentru podoaba ta capilară 5 reguli de bază cu care vom începe şi de care trebuie să ţii cont dacă îţi doreşti ca părul tău să strălucească de frumuseţe!

  1. Începe cu o schimbare!
  2. Acoperă-ţi părul cu o pălărie sau cu o eşarfă!
  3. Hidratează şi hrăneşte părul în sezonul estival mai mult decât o faci de obicei!
  4. Consumă alimente sănătoase!
  5. Optează pentru coajuri lejere de vară!

Orice tip de păr, poate suferi în urma expunerii îndelungate la soare, devenind uscat, fără strălucire, fragil, lipsit de vitalitate şi mult mai sensibil. În aceste momente podoaba noastră capilară nu mai ascultă de indicaţiile noastre şi problemele părului cresc odată cu temperaturile de afară. Pentru a avea un păr sănătos în perioada estivală trebuie neapărat să-i acordăm acestuia mai multă atenţie şi îngrijire deosebită.

Hrănire şi hidratare!

elise-dumontet-hair-011

Hidratarea şi hrănirea sunt două ucruri de care nu trebuie să uiţi dacă vrei să ai un păr strălucitor. Dacă ai hotărât să mergi la plajă, nu uita şi de părul tău, care are nevoie la fel ca şi pielea de îngrijire, aplică un spray, din oră în oră, care să îţi protejeze podoaba capilară, iar pentru o protecţie maximă, sfatul nostru este să acoperi capul cu o pălărie sau cu o eşarfă.

Alimente sănătoase, bogate în vitamine şi minerale!

top-7-fruits-for-healthy-hair-2

Pe lângă produsele de hair stilyng, alimentele sănătoase, bogate în vitamine şi minerale sunt cele care te vor ajuta cel mai mult. Cele mai importante alimente care nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta zilnică sunt fructele, în combinaţie cu cereale şi iaurturi. Vitaminele şi mineralele reprezintă cheia sănătăţii părului tău, pentru că îl hrănesc din interior. Aşa că, sfatul nostru este să incluzi în porţia ta zilnică de mâncare şi multă grijă pentru părul tău, odată cu alimentele pe care le consumi.

Fără experimente! Păr împletit sau un coc lejer?

635674803222644810-833209217_635673437030901613142169614_tumblr_nm78r1W7lA1qc123fo1_1280.imgopt1000x70

Nu mai experimenta cu părul tău vara, întrucât este expus foarte mult razelor ultaviolete, iar dacă utilizăm aparate de coafat, îl decolorăm sau vopsim, riscăm să avem un rezultat dezastruos, greu de remediat. Pentru vară, părul tău are nevoie de şampon, măşti naturale, să fie clatit din abundenţă, uscat la o temperatură normală, departe de aparatele de coafat, împletit sau prins într-un coc lejer.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s